Google

22 Ocak 2009 Perşembe

Propolis

Propolis Tentürü
Ürün Fiyatı :20 cc damlalık 20 TL.
Sipariş için :info@aricilik.info
HARİKA VE GÜÇLÜ DOĞAL ANTİBİYOTİK PROPOLİS TENTÜRÜNÜN ETKİ ALANLARI-1
(PROPOLİS 149 B1LEŞ1K.24 AMİNOASİT.22 MİNERAL İÇEREN ÇOK KOMPLEKS BİR MADDEDİR)

ALERJİK RAHATSIZLIKLARIN OLUŞUMUNU ENGELLER(TENTÜR -KREM)
ANTİ BAKTERİYEL(ZARARL1 BAKTERİLERİN ETKİLERİNİ ÖNLER)
ANTİ BİYOTİK(İLTİHAP KURUTUCU)
ANTİ DEPRESYON MELANKOLİ(RUIISAL VE BEDENSEL ÇÖKÜNTÜLERİ GİDERİCİ ) ANTİ HERPETİK(ZONA HASTALIĞINI İYİLEŞTİRİCİ)
ANTİ İNFEKSİYON(BAĞIŞIKLIK SİSTEMİNİ GÜÇLENDİRİCİ)
ANTİ PRETİK(ATEŞ DÜŞÜRÜCÜ) TÜBERKÜLOZ ÖNLEYİCİ
ANTİ ÖDEM(VÜCUDUMUZDA İHTİYAÇ FAZLASI SUYU ATICI)
ANTİ PARAZİT(VÜCUDUMUZDA BULUNAN ÇEŞİTLİ PARAZİTLERİN DIŞARI ATICI.) ANTİSEPTİK (VÜCUDUMUZUN DIŞINDAKİ VİRÜS VE MANTAR GİBİ ASALAKLARI YOK EDİCİ.)
ANTİ TÜMORAL(TÜMÖR OLUŞUMUNU ENGELLER)
ANTİ VİRAL(VİRÜSLERİN ZARARLI ETKİLERİNİ ENGELLER
ANTİ ROMATİZMAL(DİZ,BEL,SIRT,KAS,EKLEM AĞRILARI) (KREM)
ANTİ FUNGAL(HER TÜRLÜ MANTAR VE CİLT KANSERİ) (KREM)
YÜKSEK KAN BASINCINI AYARLAR
KANDAKİ YÜKSEK ORANDAKİ KOLESTROLÜ DÜŞÜRÜR
GÖZÜN YÜKSEK BASINCINI(GLAKOM) AZALTIR
KEMO VE RADYO TERAPİNİN YAN ETKİLERİNİ AZALTIR
BAĞIŞIKLIK SİSTEMİNİN SÜREKLİ YENİLENMESİNİ VE GÜÇLENMESİNİ SAĞLAR İNFEKSİYON(MİKROBİK)HASTALIKLARA KARŞI VÜCUDUN DİRENCİNİ ARTIRIR HÜCRESEL RESPİRESYONU (BÜYÜME ÇAĞINDAKİ HÜCRELERİ KONTROL EDEREK KANSER OLABİLECEK HÜCRELERİN OLUŞUMUNU ENGELLER)
GASTRİK ÜLSERİ VE ONİKİ PARMAK BAĞIRSAĞI ÜLSERİNİ, GASTRİTİ İYİLEŞTİRİR. ANTİ SPAZM(KRAMP)OLUŞUMUNU ENGELLER
KALP YETMEZLİĞİNDEN İYİLEŞTİRİCLAKUT KALP YETMEZLİĞİNİ ÖNLEYİCİ
YARA YANIK VE KESİK DURUMLARINDA İYİLEŞMEYİ HIZLANDIRICI(TENTÜR VE KREM)
AKNE VE EKZAMA TEDAVİSİNDE TEDAVİ EDİCİ(KREM TENTÜR)
ÜST SOLUNUM YOLLARI ENFEKSİYONUNDA ( GARGARA ) TEDAVİYİ DESTEKLER GRİBAL ENFEKSİYONLARDA ( GARGARA ) TEDAVİYİ DESTEKLER
AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞINDA ( GARGARA ) TEDAVİYİ DESTEKLER
ORTA KULAK İLTİHABINDA ( GARGARA ) TEDAVİYİ DESTEKLER
DUDAK UÇUĞU(HERPES) İYİLEŞTİRİR.
AKCİĞER KANSERİNDE TEDAVİYİ DESTEKLER.
DAMAR BÜZÜCÜ ETKİSİ NEDENİYLE VARİS VE HEMOROİTİ DE TEDAVİ EDER
MERKEZİ SİNİR SİSTEMİ VE İÇ SALGI SİSTEMİ ÜZERİNDE DÜZENLEYİCİ
KAN DOLAŞIMINI DÜZENLEYİCİ,KILCAL DAMARLARIN ÇATLAMALARINI ÖNLEYİCİ ÇEŞİTLİ ANTİBİYOTİKLERLE KULLANILDIĞINDA SİNERJİK ETKİ GÖSTEREREK ANTİBİYOTİKLERİN ETKİSİNİ ON İLA YÜZ KAT ARTIRDIĞI GÖRÜLMÜŞTÜR GRAMPOZİTİF VE GRAMNEGATİF BAKTERİLERE KARŞI GÜÇLÜ ANTİBİYOTİK ETKİSİ

UYARI: BURUN ,BÖBREK,MEME,BAĞIRSAK KANSERLERİNİN TEDAVİSİNDE. BÖBREK BOZUKLUKLARI,BURUN İLTİHABI,RAHİM İLTİHAPLANMSI. MENAPOZ DÖNEMİ KEMİK ERİMESİ PARKİNSON,KİST,BAŞAĞRISI,LARENJİT,NEFRİT,SİVİLCE,ÇIBAN İDRAR YOLLARI VE MESANE ENFEKSİYONLARI. TROMBASİSİ VE DAMAR SERTLİĞİNİ ÖNLER. LİPİT KOLESTROL VE KAN ŞEKERİNİ DÜŞÜRÜR. KANI TEMİZLER,UNUTKANLIĞI GİDERİR. VÜCUT AKTİVİTESİNİ ARTIRIR. YAŞLANMAYI GECİKTİRİR. SİVİ PROPOLİSİN HER KULLANIMINDA ŞİŞE ÇALKALANMALIDIR

KULLANIMI:
GÜNLÜK DOZ YARİM FİNCAN ILIK SUYA 5 DAMLA OLARAK KULLANILIR.(KORUYUCU) AKUT VE KRONİK DURUMLARDA SABAH AKŞAM 5+5 DAMLA GARGARA TERCİHEN GECE YATARKEN 1 YUDUM ILIK SUYA 8-10 DAMLA KULLANILIR BU İKSİR BİTKİ TENTÜRÜ OLUP KESİNLİKLE İLAÇ STATÜSÜNDE DEĞİLDİR

Propolisin Faydaları

Propolis, arılar tarafından değişik ağaç kabukları ve bitki yapraklarından toplanarak kovanlara taşınan reçineli maddedir.Propolisin oluşumunda arıların polen ve enzim katkısı bulunmaktadır.Doğal antibiotik,antiseptik,antifungisttir.Arılar propolisi kovan içinde ölen ve dışarı atılmayan arıların izole edilmesinde kullanarak, hastalıkların yayılmasını önler. Arılar,peteği inşa ederken propolisi balmumuyla karıştırıp petek ve kovan yapımındada kullanırlar.


Propolis; %55 reçineler ve balsamlar,%30 mumlar,%3 polen,organik ve mineral maddelerden oluşur.Ayrıca yapısında amino asitler,vitaminler bulunur.Bioflavonoid içeriği akaldan kat kat fazladır.Bioflavonoidler,vitamin C’nin asimilasyonunda temel taştır.


Propolis; Bakteri ve enfeksiyonlara karşı mücadelede mükemmel bir yardımcıdır, ayrıca akyuvarların bakterileri harap etme işlemi olan fagositozu kuvvetlendirir.Sadece gripte değil,tekrarlayan çeşitli enfeksiyonlarda ve zayıflamış bağışıklık sistemini güçlendirmede oldukça yararlıdır.
Propolisin Gücü

Propolisin gücü, aynen üreticisi bal arıları gibi çok geniş kapsamlı ve sayısızdır. Yüksek kolesterolü olan kişlerde propolisin faydaları görülmüştür. Çin’de Lian Yun Gang’ın Worker’s hastanesinde Dr. Fang Zhu, hipertansiyon, damar tıkanıklığı koroner kalp rahatsızlığı olan 45 hasta seçmiş ve bu hastalara 30 gün boyunca günde 3 defa 300 mg propolis vermiştir. Bu süre sonunda hastaların kolesterol düzeylerinde belirgin düşüşler gözlenmiştir.


Propolisin diğer bir faydası ise, enzimleri bloke eden prostaglandinleri ortadan kaldırmasıdır. Prostaglandinler tarafından ortaya çıkan ağrı ve ateş propolis tarafından ortadan kaldırılmıştır. Propolis aspirinle aynı enzimleri bloke etmektedir fakat aspirinin yan etkilerini göstermemektedir.

Propolisin enzim bloke edici ve prostaglandin inhibe edici etkisi, ağız ve boğaz için de faydalıdır. Mesela, diş eti kanaması ve doku zedelenmesi ağız sağlığı için en büyük problemlerden birisidir. İltihaplanma ve kanama, diş yapısında zayıflamaya ve diş kaybına neden olur. Fakat propolis, bazı spesifik enzimleri bloke ederek, prostaglandin oluşumunu engeller, iltihaplanma ve diş eti kanamasını önler. Propolis aynı zamanda, diş etindeki damarların yüzeylerini güçlendirir.Propolisin faydalarından bir diğeri ise, protein metabolizmasını düzenlemesidir. Saraybosna Radyoloji Enstitüsü’nden bazı fizikçiler radyasyon alan hastalardaki bazı proteinler üzerinde çalışmışlardır. Bu hastalar, düzensiz protein metabolizması ya da X ışınları nedeniyle karaciğer rahatsızlığı bulunan hastalardır. Bu hastalara iki ay boyunca propolis verilmiştir. Diğer grup hastalara ise placebo ilacı verilmiştir. İki ay sonunda, propolis verilen hastaların çoğunda iyileşme, dğerlerinde ise önemli gelişmeler gözlenmiştir. Placebo ilacı verilen hastalarda ise hiçbir gelişme gözlenmemiştir.